Personene bak

Bak dette prosjektet står Camilla og Marius. Vi er begge fra Oslo, og møttes i Ungdomsgruppa i DNT Oslo/Akershus for mange år siden. Vår felles plattform er en altoppslukende nytelse og lengsel etter friluftslivet, og vi håper med denne siden å kunne dele dette også med andre.

CAMILLA - Er biolog fra Universitetet i Tromsø og vegleder fra Norges Høgfjellsskole. Har 6 måneder med studier i Outdoor Recreation fra Aoraki Polytechnic på sørøya, New Zealand, hvor hun tilegnet seg noen praktiske ferdigheter innen kajakk og klatring, og innblikk i adventure i praksis. Naturgleden ble vekket i Oslomarka gjennom speideren og egne turer, og Camilla er i dag speiderleder og ledertrener, men ser forskjell på speiderturer og friluftsturer. Har vært innom Ungdomsgruppa og er autorisert turleder i DNT. Bosatt i Nord-Norge de siste årene med mulighet til allsidig friluftsliv i de mer øde naturområdene. Bor nå på Østlandet.

MARIUS - Marius er offiser i Nord-Norge. Han har tidligere vært turleder og leder for Ungdomsgruppa i DNT Oslo/Akershus.SAMMEN - Sammen har vi bred friluftserfaring gjennom mange år, i varierende terreng og til alle årstider. Det er ikke toppturer og ekstremsport som fascinerer oss, men frilufts-liv. Det er de lange turene vi lengter etter, hvor vi er ute lenge nok til å føle på at rutiner blir innarbeidet, og vi får et snev av hverdag, til å ta innover oss inntrykk og omgivelsene ved å være der. Å være i natur er for oss mer enn bare å ta en tur innom.

TURLIV - Turliv ble til en kveld på DNT. En kveld vi egentlig skulle ha gjort helt andre ting enn å fable og drømme om en side om friluftsliv, mens vi surfet på nettet etter tilgjengelige domenenavn og brainstormet som best vi kunne. Resultatet ser du her. Det vi ønsker er å begynne i det små, og sakte men sikkert bygge ut etterhvert, til en slags ressursside innen friluftsliv. Noen tekniske utfordringer vil også måtte løses, da ingen av oss har enormt mye web-erfaring fra før av.